Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, spune că mai are nevoie de jucători la echipă şi că ar fi vrut să-l păstreze pe Cristian Manea la Cluj, dar jucătorul şi-a dorit să plece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem supăraţi! Dacă înainte de meci îmi spunea cineva că facem un egal aici nu aş fi fost supărat. Dar acum, după ce am condus… M-am gândit că pe final ei vor juca cu mingi lungi, sunt doua puncte mari pierdute. Dacă vrem să fim pozitivi trebuie să spunem că am câştigat un punct în Giuleşti.  Clar că ceva nu a mers, dar parcă nu au mai fost greşelile de la meciul cu Dinamo.

Din păcate Michael, la golul lor, a greşit puţin, a pierdut mingea. Dar mă bucur pentru el, avea nevoie de acest gol pe care l-a marcat. La Bîrligea conflictul cu fanii e o greşeală mare. Am început şedinţa de azi spunându-le să respectăm publicul de aici. El nu a înţeles. I-am spus din nou la pauză şi apoi m-a ascultat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Eu am vreu să-l ţin pe Manea, el nu a vrut să rămână, a vrut să plece în altă parte. Îi urez mult succes”, a declarat Dan Petrescu.

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Rapidiştii au egalat la ultima fază a partidei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.