Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Atacantul rapidist Albion Rrahmani a ieşit de pe teren accidentat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Bîrligea a înscris în minutul 19 al meciului din Giuleşti, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid. Rapid a replicat prin bara lui Burmaz, din minutul 23, şi prin şutul lui Albion Rrahmani, din minutul 26. Golul a picat însă în poarta gazdelor, după o pasă a lui Deac şi un şut al lui Bîrligea la colţul lung. Era minutul 28 şi acesta a fost singurul gol al reprizei.

După reluare, portarul clujenilor, Răzvan Sava, l-a faultat pe Petrila în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalti. Rrahmani a executat şi a egalat, 1-1 în minutul 54.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Albion Rrahmani s-a accidentat în minutul 68, după o intrarea a lui Boben, şi a rămas întins pe gazon, apoi a ieşit în lacrimi şi în aplauzele spectatorilor. Înlocuitorul său, internaţionalul slovac de tineret Timotej Jambor, a ratat în minutul 72 o dublă ocazie, după o deviere a lui Burmaz. Slovacul a primit în careu şi a şutat, Răzvan Sava a respins în faţă, balonul a ajuns din nou la Jambor şi acesta a trimis peste poartă. Însă cei care au înscris au fost clujenii. Tachtsidis a centrat din prima, în faţa porţii, iar nou intratul Peter Michael a înscris cu o lovitură de cap, readucându-şi echipa în avantaj, în minutul 75. În minutul 89 Răzvan Sava a scos incredibil la lovitura de cap a lui Ignat, iar rapidiştii au egalat în ultimul minut de prelungire, 90+7. Gojkovic a centrat, Iacob a pasat cu capul în centrul careului, aici Jambor i-a pus mingea lui Hasani şi acesta a înscris la ultima fază.

2-2 a fost şi scorul final, iar clujenii sunt pe locul secund, cu 4 puncte, în timp ce Rapid are două puncte şi se află pe locul 8.

RAPID: Aioani – Braun, C. Ignat, Blazek, P. Iacob (Gojkovic 65), Micovschi (Borza 85) – Papeau (C. Manea 65), Kait, Petrila (Hasani 85) – Burmaz, A. Rrahmani (Jambor 71). ANTRENOR: Neil Lennon

CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Camora - Artean, K. Keita, Tachtsidis (Nkololo 90+5) – Deac (M. Kamara 90), Bîrligea (P. Michael 71), Korenica (A. Thaqi 90+5). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: C. Ignat 59

Arbitri: Istvan Kjovacs – George Florin Neacşu, Marius Badea – Sorin Vădana

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Vasile Marinescu

Observator: Augustus Constantin

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.