Marius Şumudică, antrenorul echipei Rapid Bucureşti, crede că formaţia sa trebuie să depăşească blocajul mental actual, pentru a putea să revină în topul campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Un teren greu, un stadion plin. Sunt două lucruri pe care vreau să le spun: mulţumesc jucătorilor, care veneau după multe semi-eşecuri şi eşecuri. Nu puteam decât să lucrez la mentalul lor. Sunt bucuros şi un pic supărat! Nu se poate să ai ocazia să închizi jocul şi, pe final, să tremuri ca o să fim egalaţi. Nu se poate să ai patru-cinci ocazii şi să nu marchezi. Iaşi e echipă grea, nu întâmplător face egal acasă cu Dinamo, a bătut la FCSB. Ţin să le mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi fostului antrenor, care chiar dacă nu a reuşit rezultatele pe care le dorea lumea, a fost primit cu puţină ostilitate. Nu e uşor să antrenezi într-o ţară străină, şi nu o spun cu ironie, pentru că şi eu am antrenat în strănătate.

Săpunaru a jucat cu inima, cu injecţii, să vedem cum putem să-l recuperăm. Am vreu să-i dau încredere. Dar nu numai lui. Îi iubesc pe toţi jucătorii, sunt copiii mei, suntem o armată, eu sunt căpitanul, dar toţi sunt în inima mea. Nu pot juca toţi 26, dar o să le vină rândul tuturor să joace. Cu siguranţă vom face ceva transferuri, dar nu este seara şi momentul propice să vorbim despre lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Echipa bucureşteană Rapid a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-1, gruparea Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.