Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a explicat de ce l-a înlocuit pe Louis Munteanu în ultimul minut al meciului cu Petrolul, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Se vede de ce Petrolul nu a pierdut încă nici un meci acasă. Le va fi foarte greu echipelor să câştige aici. Rezultatul a fost echitabil, am avut şi noi ocazie la ultima fază, şi ei, dar a fost prea puţin. Louis Munteanu s-a supărat, e normal să te superi, e încă tânăr, vine după o calificare. Însă l-am văzut puţin că şchioapătă şi am crezut că e accidentat. Plus că nu va juca următorul meci. Ăsta a fost motivul pentru care l-am înlocuit. E normal să fie supărat, dar trebuie să fie mai atent. E un băiat excelent, care se antrenează, a vrut să joace de la început, voi avea o discuţie cu el mâine. Lupta e foarte mare, dacă vom câştiga următorul meci intrăm şi noi în lupta pentru primul loc. Va fi un meci cu Sepsi foarte greu, mai ales că nu îl avem pe Louis, care nu joacă, e golgeterul echipei. Ne va fi foarte greu”, a declarat Dan Petrescu.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.