Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, crede că formaţia sa trebuie să tragă tare pentru a ajunge în grupele europene şi atunci e nevoit să sacrifice meciurle din campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„E clar că atunci când schimbi zece jucători meci de meci, se vede! Asta este Europa! Trebuie să sacrificăm, din păcate, meciul de campionat. Dar cred că am jucat bine primele 40 de minute. Cred că un scor egal era mai normal la ce s-a văzut pe teren. Ăsta este preţul când schimbi mult! Mie nu-mi vine să cred…. acest rezultat. Pentru că la ce era pe teren… nu-mi vine să cred. Din păcate, am pierdut un jucător şi sper să nu fie mai mulţi. Europa este foarte importantă pentru noi, pentru club. Sper să ajungem în grupe, după aceea ne revenim şi în campionat”, a declarat Dan Petrescu, tehnicianul formaţiei CFR Cluj.

Echipa CFR Cluj a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 2-3, derby-ul Clujului, în faţa formaţiei Universitatea, în etapa a patra din Superligă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.