Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 3-3, că este convins că jucătorii săi ar mai fi marcat un gol dacă jocul ar fi continuat încă cinci minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Mi-a plăcut meciul. Chiar nu mai înţeleg fotbalul, sincer. Avem probleme cu norocul. Prima repriză am jucat bine, nu am avut şansa să marcăm şi am luat gol mult prea uşor. Jucătorii erau cam speriaţi la pauză, nu am avut ce să le zic. Au jucat bine, am făcut două schimbări şi am egalat. Am ratat foarte multe ocazii astăzi. Toate golurile lor au fost marcate de jucători care au fost la CFR, s-au simţit bine împotriva noastră. Trebuie să ne mulţumim cu acest punct, e un punct mare. Dacă mai erau cinci minute, sunt convins că am fi marcat golul victoriei. Egalul e puţin dar este corect”, a spus Petrescu, potrivit Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii, în care a revenit pe final de la 1-3.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.