Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a fost nemulţumit de arbitraj după victoria elevilor săi cu Poli Iaşi, scor 3-1. El crede că Mohammed Kamara a primit uşor cartonaşele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Din păcate dacă nu greşim noi, greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da galben la primul fault. Kamara a jucat cu frică după ce a încasat cartonaşul. Al doilea fault... Am văzut roşu la Simao mai clar! N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit, fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi.

Normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia galben sau roşu. A şi luat uşor galben azi, iar normal e să fii mai atent când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi. Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Simao cred că a jucat foarte bine azi, Abeid, la fel, dar la apărare suferim, deşi marcăm mult. Henţul ăsta se dă când se vrea şi nu se vrea. Ca o statistică, CFR are zero penalty-uri primite până acum”, a declarat Dan Petrescu, conform sport.ro.

Echipa CFR Cluj a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Superliga.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.