Atacantul francez Kylian Mbappe a fost inclus în lotul echipei Real Madrid pentru Supercupa Europei, care se va disputa miercuri, între echipa spaniolă şi Atalanta Bergamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Kylian Mbappe ar putea debuta pentru Real Madrid miercuri, în finala Supercupei Europei, care se va disputa miercuri, la Varşovia.

Mbappe şi-a reluat antrenamentele pe 7 august, iar antrenorul Carlo Ancelotti l-a inclus printre cei cinci atacanţi care au fost convocaţi pentru meciul din Polonia. Alături de Mbappe, Real se va baza în atac pe Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick şi Brahim Diaz.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.