Maximilian Ibrahimovici, fiul în vârstă de 18 ani al starului fotbalului suedez Zlatan Ibrahimovici, a fost convocat pentru prima dată la echipa U18 a naţionalei Suediei, relatează rmcsport.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El va participa săptămâna viitoare la un stagiu de pregătire în Spania, fiind programate trei meciuri amicale împotriva Japoniei (de două ori) şi Statelor Unite.

Tânărul atacant central a semnat în această vară primul său contract profesionist cu AC Milan, unde tatăl său şi-a încheiat cariera la vârsta de 41 de ani, în iunie 2023. El joacă pentru echipa de tineret a clubului italian.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Îl urmăresc de exact un an”, a declarat Andreas Pettersson, antrenorul echipei U18 a Suediei, pentru cotidianul Expressen. „În primul rând, el a jucat din ce în ce mai mult pentru echipa U18 a Milanului şi a obţinut mai mult timp de joc pe parcursul anului trecut. De atunci, el s-a dezvoltat şi a jucat bine. A avut un început excelent cu Primavera. Aceasta este o bună oportunitate pentru noi să îl vedem în mediul nostru”.

„Principala calitate pe care am observat-o este că ajunge în situaţii în care poţi marca goluri şi să finalizeze situaţii, este bun la asta”, a continuat el. „Este bun la pătrunderea în suprafaţa de pedeapsă şi în zona porţii. Avem o ocazie bună să-l aducem şi să-l urmărim. Începem să îl cunoaştem mai bine, iar el începe să ne cunoască. Mă aştept să îl văd în mediul nostru”, a adăugat Pettersson.

John Mellberg, fiul lui Olof Mellberg, un alt fost internaţional suedez, a fost de asemenea selectat în lotul de juniori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.