Echipa franceză PSG a pierdut duminică seara, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa formaţiei FC Toulouse, în etapa a 33-a din Ligue 1. Kylian Mbappe a marcat la despărţirea de suporterii parizieni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ultima sa apariţie pe Parc des Princes în tricoul lui Paris St Germain, Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 8, cu un gol care a avut nevoie de validarea VAR. Toulouse a egalat repede, în minutul 13, prin Thijs Dallinga, apoi ambele formaţii au avut ocazii, însă cei care au înscris au fost tot oaspeţii. În minutul 68 Yann Gboho a adus în avantaj pe Toulouse, iar în minutul 90+5 Frank Magri a stabilit scorul final, PSG – Toulouse 1-3. Parizienii sunt deja campioni, cu 70 de puncte după 32 de meciuri. Toulouse este pe locul 10, cu 43 de puncte.

Într-un alt meci, Metz a cedat cu 1-2 la Strasbourg. Mikautadze a deschis scorul pentru echipa lui Boloni, în minutul 54, dar gazdele au întors rezultatul pe final. În minutul 89 a egalat Emegha, iar în minutul 90+1 Andrey Santos a marcat golul victoriei pentru Strasbourg. Metz are 29 de puncte şi, înaintea ultimei etape, este pe locul 16, la baraj.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Rezultatele înregistrate duminică, în etapa a 33-a din Ligue 1:

Clermont – Olympique Lyon 0-1; Strasbourg – Metz 2-1; Rennes – RC Lens 1-1; PSG – FC Toulouse 1-3; FC Nantes – Lille 1-2; Montpellier – AS Monaco 0-2; Olympique Marseille – Lorient 3-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.