Echipa naţională a Albaniei a învins luni, în deplasare, scor 1-0, selecţionata Georgiei, în grupa B1 a Ligii Naţiunilor. În grupa C1, Slovacia a întrecut pe Azerbaidjan, la Baku, cu 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Albania s-a impus la Tbilisi prin golul marcat de Kristjan Asllani, în minutul 48, şi în clasamentul grupei B1 trei echipe au câte şase puncte: Georgia şi Albania (din câte patru meciuri), iar Cehia din doar trei partide. Ucraina a rămas cu 3 puncte după trei meciuri.

În cadrul grupei C1, slovacii au deschis scorul în meciul cu Azerbaidjan, prin autogolul lui Rahil Mammadov, în minutul 15. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 38, când Tural Bayramov a marcat. La 1-1, azerii au rămas în zece, după eliminarea lui Mahir Emreli, din minutul 70, şi oaspeţii au profitat. Lukas Haraslin a făcut 2-1 în minutul 75, pentru ca David Duris să stabilească scorul final, în minutul 86. Slovacia conduce în grupă, cu 10 puncte, urmată de Suedia, cu 7 puncte, Estonia (3 puncte) şi Azerbaidjan, fără puncte.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.