Echipa naţională a Germaniei a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, echipa naţională a Ţărilor de Jos, în grupa A3 din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu doi debutanţi în primul unseprezece, germanii au marcat în minutul 3 al meciului cu Ţările de Jos, prin Leweling, însă autorul pasei decisive, Gnabry, s-a aflat în ofsaid şi golul a fost anulat. Kleindienst a ratat în minutul 29 şi a fost 0-0 la pauză. În minutul 63, omul căruia i se anulase golul în startul meciului, Jamie Leweling a deschis scorul, înscriind astfel la debutul său pentru echipa naţională. Olndezii au avut o singură ocazie mare de gol, la bara lui Simons, din minutul 77, dar în final Germania s-a impus cu 1-0.

La Zenica, Ungaria a reuşit prima victorie din acest sezon de Liga Naţiunilor, 2-0 cu Bosnia. Dominik Szoboszlai a reuşit o dublă, în minutele 38 şi 50, ultimul din penalti şi  în ierarhia grupei A3 prima este Germania, cu 10 puncte, echipa Ţărilor de Jos a adunat 5 puncte şi este pe lşocul secund, în timp ce Ungaria, tot cu 5 puncte, e a treia. Bosnia are un singur punct.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.