Echipa naţională a Germaniei a întrecut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 5-0, echipa naţională a Ungariei, în cadrul grupei A3 din Divizia A a Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Dusseldorf, Ungaria a rezistat presiunii germane în prima parte a reprizei întâi, însă în  minutul 27 Jamal Musiala l-a găsit pe Niclas Fullkrug liber în careu şi acesta a înscris pentru 1-0. Elevii lui Marco Rossi au replicat prin şutul peste poartă al lui Sallai, din minutul 32, dar după numai un minut Kai Havertz a trimis în bară şi germanii au intrat cu avantaj minim la pauză. În partea secundă gazdele au rezolvat meciul în numai câteva minute. Musiala a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 58, servit de Florian Wirtz, iar în minutul 66 rolurile s-au inversat: Musiala i-a oferit lui Wirtz assist-ul de 3-0. Havertz a mai lovit odată bara, în minutul 72, iar elevii lui Julian Nagelsmann au mai marcat odată în minutul 77, prin Aleksandar Pavlovic. Havertz s-a revanşat în minutul 81, când a transformat un penalti şi a închis tabela la un ruşinos 5-0 pentru oaspeţi.

În celălalt meci al grupei, Ţările de Jos au învins Bosnia greu, cu 5-2, distanţându-se pe final de joc. Zirkzee a deschis scorul pentru gazde, în minutul 13, dar Demirovic a egalat în minutul 27. Olandezii au intrat totuşi în avantaj la pauză, prin reuşita lui Reijnders din minutul 45+2. Gakpo a pus două goluri diferenţă pe tabelă, 3-1, însă veteranul Dzeko a marcat în minutul 73. Golul al patrulea i-a aparţinut lui Wout Weghorst, în minutul 88, iar Xavi Simons a marcat şi el în minutul 90+2 pentru o victorie a Ţărilor de Jos la trei goluri diferenţă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.