Echipa italiană AC Milan a învins marţi, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea belgiană FC Bruges, în etapa a treia din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Christian Pulisic a deschis scorul pe San Siro, în minutul 34, marcând al doilea său gol din acest sezon al Ligii Campionilor. După numai şase minute Raphael Onyedika (FC Bruges) a fost eliminat pentru un fault comis asupra lui Reijnders. Nigerianul primise cartonaş galben, dar după verificarea VAR culoarea cartonaşului a fost schimbată. Cu toate acestea, belgienii au egalat în minutul 51, prin Kyriani Sabbe. Elevii lui Paulo Fonseca au replicat prin golul din minutul 61 reuşit de Tijani Reijnders din pasa lui Okafor. În minutul 71 olandezul Reijnders a recidivat, înscriind din pasa lui Chukwueze, iar în minutul 88 milanezii au avut un gol anulat, la puştiul Camarda.

AC Milan s-a impus în ele din urmă cu 3-1 şi reuşeşte prima victorie şi primele puncte în faza a doua din Liga Campionilor. Totodată, Francesco Camarda devine cel mai tânăr jucător italian care evoluează în Liga Campionilor, la 16 ani şi 226 de zile.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.