Echipa Campionii FC Argeş a învins luni, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea CSM Focşani, într-un meci al etapei a doua din Liga secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Meciul de la Piteşti s-a desfăşurat pe o vreme toridă, fiind nevoie de mai multe pauze de hidratare pentru jucătorii celor două echipe. Gazdele au înscris în minutul 5, prin Vlăduţ Moraru, dar golul a fost anulat pentru că mai mulţi jucători piteşteni se aflau în ofsaid. Oaspeţii au ratat o ocazie bună în minutul 20, când Briceag nu a ajuns la minge. Argeşul a deschis scorul în minutul 39. La o lovitură liberă Petrescu a centrat în mijlocul careului, Orozco a recentrat, iar Alexei Ciopa l-a împins pe Garutti, pentru a-l împiedica să joace balonul, însă mingea a căzut pe umărul lu Ciopa şi s-a dus în plasă. Autogol şi gazdele conduceau cu 1-0.

Scorul final a fost stabilit de Gronner, care a primit în careu şi s-a descurcat cu doi adversari lângă el, înscriind în minutul 90+3, la colţul lung.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

2-0 a fost şi rezultatul final, într-un meci care a adus prima victorie pentru echipa piteşteană. Campionii FC Argeş au patru puncte şi sunt pe locul 7 în clasament, în timp ce CSM Focşani ocupă poziţia a zecea, cu trei puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.