Echipa spaniolă Alaves, cu Ianis Hagi pe teren, a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, meciul cu Girona, în etapa a 35-a din La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, când Eric Garcia a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Viktor Tsygankov. Alaves a reacţionat şi a egalat opt minute mai târziu, prin Jon Guridi, care a primit de la Giuliano Simeone. Totuşi oaspeţii au intrat în avantaj la pauză, după ce Artem Dovbyk a pasat şi Yangel Herrera a înscris. Antrenorul gazdelor a apelat la Ianis Hagi pe care l-a trimis în teren în minutul 63, în locul lui Carlos Benevidez, iar Alaves a reuşit să egaleze în minutul 90+9, prin acelaşi Guridi, şi partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

În clasamentul din La Liga, Girona e pe locul secund, cu 75 de puncte, în timp ce Alaves e pe 11, cu 42 de puncte, salvată de la retrogradare.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.