Devenit luna trecută acţionar majoritar la SM Caen, atacantul echipei Real Madrid Kylian Mbappe, a investit şi într-o companie germană de electronice, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Kylian Mbappé a dobândit recent o participaţie în compania germană de electronice Loewe Technology GmbH (specializată în televizoare, home cinema, boxe etc.). Cu o participaţie de peste 10%, această investiţie a fost realizată tot prin intermediul Coalition Capital, la fel ca la Caen.

Aslan Khabliev, preşedinte şi director general al Loewe, a declarat pentru Bloomberg News că, în următorii doi ani, compania îşi propune să îşi crească semnificativ vânzările anuale la aproximativ 300 de milioane de euro. 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Comentând investiţia făcută de căpitanul echipei Franţei, Aslan Khabliev a spus: "Kylian ne-a ajutat enorm cu un difuzor Bluetooth pe care l-am dezvoltat împreună cu el. Mai mulţi coechipieri ai lui Mbappé din echipa naţională a Franţei au susţinut, de asemenea, produsul pe social media."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.