Joselu a părăsit clubul Real Madrid, a anunţat, vineri, gruparea madrilenă. Internaţionalul spaniol, care şi-a lăsat amprenta asupra ultimei campanii din Liga Campionilor, a semnat cu Al-Gharafa (Qatar) pentru două sezoane, plus o opţiune pentru încă unul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Împrumutat de Espanol Barcelona la începutul sezonului trecut, atacantul iera sub contract până în 2025 cu Real Madrid.

"Mulţumesc: acesta este cuvântul cel mai potrivit pentru a exprima tot ceea ce simt în acest moment, când emoţia abia îmi permite şi nervii să scriu. Mulţumesc celor de la Real Madrid pentru tot ceea ce m-au făcut să simt de-a lungul vieţii mele. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Vă mulţumesc pentru ceea ce m-aţi învăţat când eram copil; vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat atâtea exemple de măreţie şi umilinţă, toate în acelaşi timp", a declarat Joselu.

Joselu a jucat 49 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 18 goluri în toate competiţiile, şi a fost jucătorul decisiv în manşa a doua a semifinalei Ligii Campionilor cu Bayern Munchen. Condusă atunci cu 1-0, echipa spaniolă a fost salvată de atacantul său, care a intrat pe teren în minutul 81 şi a întors scorul în câteva minute cu o dublă (88 şi 90+1).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.