Directorul Comitetului de Organizare Paris 2024, Tony Estanguet, a anunţat, vineri, cifrele-cheie ale succesului Jocurilor de la Paris. Un total de 12.132.647 de bilete au fost vândute pentru cele două competiţii, cu o rată de ocupare apropiată de „95%” la fiecare dintre locurile de desfăşurare, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Este un adevărat succes. A fost un număr record de bilete vândute pentru atletism, cu peste un milion pentru Jocurile Olimpice „.

Estanguet a remarcat, de asemenea, prezenţa numeroasă la evenimentele gratuite, cum ar fi ciclismul, unde Butte Montmartre a fost plină până la refuz pentru a saluta evenimentele masculine şi feminine, şi triatlonul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Jocurile Paralimpice nu au fost mai prejos, înregistrându-se recorduri de participare, în special la atletism, la 7 septembrie, când 67 500 de bilete au fost vândute la Stade de France. Sporturile de echipă au atras, de asemenea, un public numeros. "Au fost spectatori în număr record pentru unele meciuri, în special pentru baschetul feminin şi handbal. Datorăm o mare parte din aceste rezultate Stade Pierre Mauroy".

În sfârşit, para-înotul a bătut recorduri, vânzându-se 263.000 de bilete şi depăşind secţiunea persoanelor valide. Potrivit lui Tony Estanguet, aceste cifre se datorează în parte amenajării stadionului, care a făcut ca în timpul Jocurilor Paralimpice să fie disponibile mai multe locuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.