Primii sportivi s-au instalat în Satul Olimpic pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Paris, dar câteva probleme logistice se fac deja simţite înainte de ceremonia de deschidere. Copleşit de participanţi, restaurantul a fost nevoit chiar să raţionalizeze anumite alimente şi să suplimenteze comenzile de alimente, relatează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de ceremonia de deschidere, programată vinerea aceasta pe Sena, L'Equipe a relatat că unii sportivi se plângeau de cantitatea de mâncare oferită de organizatori începând de marţi şi miercuri.

Ouă raţionalizate pentru micul dejun

Printre alimentele cele mai solicitate şi pe care furnizorul satului olimpic a trebuit să le raţionalizeze pentru micul dejun al sportivilor se numără ouăle. Soxedo, partener al Paris 2024 în satul olimpic, a confirmat cotidianului că pentru anumite produse cererea a fost foarte mare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În special pentru alimente precum ouăle şi carnea la grătar, care sunt "deosebit de populare" şi pentru care compania a crescut cantităţile. Cu aproape 40.000 de mese care trebuie servite în fiecare zi şi un restaurant principal cu 3.300 de locuri, masa este o problemă majoră în Satul Olimpic.

O problemă remediată rapid

Cu aproape 600 de tone de produse proaspete în timpul celor două săptămâni olimpice, organizatorii şi furnizorii lor de servicii doresc să continue să aibă grijă de sportivi. Dar viitorii locuitori ai satului olimpic pot fi siguri că diverşii parteneri se adaptează rapid şi corectează micile probleme cotidiene pe baza feedback-ului din primele zile.

Grupul Carrefour, care se ocupă de aprovizionarea cu alimente, a confirmat pentru L'Equipe că i s-a cerut mărirea cantităţilor prevăzute iniţial.

În mod clar, dacă primele zile au necesitat o mică adaptare la cererea mare din partea olimpicilor, restaurantul olimpic va fi capabilă să răspundă pentru a satisface toţi sportivii în timpul acestor Jocuri Olimpice 2024. Astfel, chiar şi în Satul Olimpic, gastronomia franceză va fi la înălţimea reputaţiei sale mondiale... şi, dacă este posibil, fără restricţii, menţionează RMC Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.