Naţionala de volei masculin a Sloveniei, cu antrenorul român Geani Creţu pe banca tehnică, s-a oprit în sferturile de finală, la Jocurile Olimpice de la Paris. Slovenia a fost învinsă, luni, de Polonia, cu scorul de 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-20, 24-26, 19-25, 20-25. Polonia este prima semifinalistă a turneului olimpic.

Slovenia a încheiat neînvinsă grupa A, după 3-1 cu Canada, 3-0 cu Serbia şi 3-2 cu campioana olimpică en-titre Franţa.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cu Geani Creţu pe banca tehnică, Slovenia a fost debutantă la Jocurile Olimpice. Tehnicianul român a obţinut rezultate remarcabile la cârma Sloveniei: bronz la Campionatele Europene, semifinale Campionat Mondial, calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.

În 2023, Geani Creţu a fost numit de CEV cel mai bun antrenor din Europa.

În competiţia olimpică de la Paris, tot luni au loc şi celelalte partide din sferturi, între Italia – Japonia, Franţa – Germania şi SUA – Brazilia.

Partidele din semifinale vor avea loc miercuri, cea pentru medalia de bronz în 9 august, iar finala pentru trofeul olimpic în 10 august.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.