Echipa naţională olimpică de fotbal masculin a Spaniei a învins luni, la Marsilia, scor 2-1, echipa naţională olimpică a Marocului şi s-a calificat în finala turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maroc a deschis scorul în prima semifinală a turneului olimpic de fotbal, la Marsilia. În minutul 33 spaniolul Pablo Barrios l-a faultat în careu pe marocanul Amir Richardson şi faza a fost analizată la VAR. S-a dictat penalty, iar Soufiane Rahimi a transformat, în minutul 37. Prima repriză a fost prelungită cu 12 minute, însă la pauză africanii au intrat cu avantaj de un gol.

În repriza secundă Fermin Lopez a egalat pentru iberici, în minutul 66, iar Juanlu Sanchez a marcat golul victoriei spaniole în minutul 85. Spania s-a impus cu 2-1 şi va juca pentru a cincea oară în finala olimpică. Spaniolii au cucerit un singur titlu olimpic la fotbal, în 1992, la Barcelona.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.