Ianis Hagi, care s-a căsătorit religios cu Elena şi are în această seară petrecerea de nuntă, a glumit atunci când a vorbi despre finala Campionatului European, care la nunta sa nu se va vedea: “România nu joacă, de ce să ne uităm? Noi suntem cu dansul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Ianis şi Elena este “cea mai frumoasă zi”, au spus cei doi la Antena 3, de la omeniul Ştirbey, unde are loc nunta cu peste 700 de invitaţi.

„Prima parte a zilei a trecut, urmează distracţia şi voia bună”, a spus Ianis Hagi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Sunt sigură că e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare dată când adresam câte o întrebare îmi spuneau că e totul cum ne dorim”, a afirmat şi Elena Hagi. „E cea mai frumoasă zi din viaţa mea de până acum, sunt foarte fericită. Am spus Da, în faţa lui Dumnezeu, înseamnă mult pentru noi. Sunt sigură că totul este perfect, abia aştept să văd ce ne rezervă viitorul”.

“Îi aşteptăm pe toţi cu drag, fiecare e special. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia. (Despre finala Euro 2024, râzând) România nu joacă, de ce să ne uităm la meci? Noi suntem cu dansul, cât se cântă, noi dansăm”, a mai spus Ianis Hagi.

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi şi component al Generaţiei de Suflet a fotbalului românesc, s-a căsătorit religios cu Elena Tănase, duminică, la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Tot duminică, de la ora 22.00, la Berlin are loc finala Campionatului European de fotbal, Spania – Anglia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.