Comitetul Executiv al EHF a confirmat, vineri, participarea echipelor Dinamo, Rapid şi Gloria Bistriţa în Liga Campionilor, ediţia 2024/2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo a primit wild card pentru competiţia masculină, iar Rapid şi Gloria Bistriţa pentru cea feminină.

În Liga Campionilor la handbal feminin va evolua şi CSM Bucureşti.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Gloria Bistriţa a ajuns în sezonul 2023/2024 în finala European League la handbal feminin, fiind învinsă în ultimul act de formaţia norvegiană Storhamar Handball Elite, iar Rapid Bucureşti a ajuns până în faza grupelor Ligii Campionilor. Cele două echipe au încheiat campionatul intern pe locuile 3, respectiv 2. Campioana este CSM Bucureşti.

La handbal masculin, Dinamo a câştigat titlul naţional în sezonul 2023/2024 şi a încheiat pe locul 4 în European League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.