Handbalista poloneză Dagmara Nocuń este noua jucătoare a formaţiei Gloria Bistriţa, cu care va juca şi în grupa A a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dagmara Nocuń joacă pe postul de extremă stânga, iar în ultimii trei ani a jucat la TuS Metzingen. Fostă componentă a naţionalei ţării sale, Dagmara Nocuń a mai evoluat la cluburile SMS Gliwice, SMS Płock, MKS Selgros Lublin şi MKS Olimpia-Beskid.

Tot miercuri, Gloria Bistriţa a anunţat şi transferul interului stânga Gréta Kácsor, fostă componentă a naţionalei, şi care a mai trecut pe la echipele Debreceni şi Vaci NKSE.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

Cu formaţia antrenată de Florentin Pera, Nocun şi Kacsor vor evolua şi în grupa A din Liga Campionilor, alături de formaţiile Metz Handball, FTC Budapesta, CSM Bucureşti, Krim Ljubljana, Storhamar, Nykobing, Podravka.

Gloria a primit wild-card pentru Liga Campionilor, după ce a jucat în 2024 finala European League.

Meciurile se vor juca între 7-8 septembrie - 22-23 februarie 2025. Primele două clasate se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off eliminatoriu pentru celelalte locuri disponibile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.