Gina Schumacher, fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit în acest weekend în Mallorca, în prezenţa unor invitaţi aleşi cu grijă, care nu au avut voie să participe la eveniment cu telefoanele mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La sfârşitul săptămânii trecute, Gina (27 de ani), fiica lui Michael Schumacher, s-a căsătorit cu Iain Bethke, partenerul ei de lungă durată, într-o somptuoasă vilă din Mallorca cumpărată în 2017 de Corinna Schumacher, soţia septuplului campion mondial de Formula 1, de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid.

Ceremonia a avut loc în această proprietate imensă de 15 000 de metri pătraţi, înconjurată de palmieri înalţi, în încercarea de a descuraja privirile indiscrete.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

Potrivit publicaţiei spaniole Ultima Hora, familia miresei a cerut participanţilor să lase telefoanele mobile agenţilor de securitate pentru a evita să facă fotografii furate şi să le divulge presei. A fost, de asemenea, o modalitate de a păstra misterul privind prezenţa sau absenţa lui Michael Schumacher, care a suferit un grav accident de schi în 2013 şi nu a mai apărut în public de atunci.

Fratele său Mick, mama sa Corinna şi unchiul său Ralf, însoţit de partenerul său francez Étienne Bousquet-Cassagne, au participat la ceremonie.

Pilotul de Formula 1 a publicat un mesaj de felicitare pentru sora sa şi a spus că este „foarte fericit” pentru ea şi noul ei soţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.