Robin Le Normand, fundaşul echipei Atlético Madrid, nu va evolua în meciul de miercuri, din Liga Campionilor, cu Benfica Lisabona, din cauza unui traumatism cranian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Robin Le Normand a primit o lovitură violentă la cap în ultimele minute ale derbiului cu Real Madrid, pentru care a fost supus unei serii de examinări şi unei evaluări de către specialişti care au stabilit că suferă de un traumatism cranioencefalic (TCE) cu hematom subdural”, a explicat clubul madrilen într-un comunicat.

Coliziunea în cauză a avut loc cu francezul Aurélien Tchouaméni, jucătorul lui Real Madrid, în timpul derbiului madrilen de duminică, scor 1-1.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Fundaşul central, campion european cu Spania, nu a făcut deplasarea la Lisabona alături de coechipierii săi şi este aşteptat să fie indisponibil câteva zile, potrivit presei spaniole.

Participarea sa la viitoarele meciuri din Liga Naţiunilor ale Spaniei împotriva Danemarcei şi Serbiei, din 12 şi 15 octombrie, nu este pusă în discuţie în prezent, deşi selecţionerul Luis De la Fuente urmează să anunţe lotul său vineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.