FRF anunţă că la meciurile rămase de disputat în această etapă se va ţine un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Mulţescu, care a murit duminică, la 72 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gigi Mulţescu a îmbrăcat de 15 ori tricoul echipei naţionale a României, în perioada 1974-1983.

În cariera sa, a evoluat pentru Jiul Petroşani, Dinamo, CSM Suceava, Rocar şi UTA Arad. Ca antrenor a activat la mai multe echipe din ţară, precum Dinamo, Timişoara, Sportul Studenţesc, Vaslui, Ceahlăul, Petrolul etc, dar şi în străinătate, în special în Turcia, unde le-a pregătit pe Samsunspor, Kayserispor, Ankaragucu şi Gaziantepspor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Odihneşte-te în pace, nea Gigi! Familia fotbalului românesc îţi mulţumeşte şi îţi rămâne recunoscătoare pentru tot ceea ce ai oferit celui mai iubit sport!”, a notat frf.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.