Comisia de arbitri UEFA a anunţat că francezul François Letexier va arbitra finala Euro-2024 dintre Spania şi Anglia, care se va disputa duminică, 14 iulie, de la ora 22.00, la Olympiastadion din Berlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Francezul în vârstă de 35 de ani, arbitru internaţional din 2017, a oficiat deja 65 de meciuri oficiale UEFA în cariera sa. La turneul final al EURO din acest an, el a arbitrat trei meciuri din faza grupelor: Spania-Georgia, Danemarca-Serbia şi Croaţia-Albania şi a fost al patrulea oficial la meciul de deschidere dintre Germania şi Scoţia de la Munchen.

În sezonul trecut, Letexier a condus zece meciuri din Liga Campionilor şi Liga Europa, şi a fost al patrulea oficial la finala UEFA Champions League 2024 dintre Borussia Dortmund şi Real Madrid CF pe Wembley.

Evenimente

18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a

De asemenea, el a fost arbitrul Supercupei UEFA 2023 dintre Manchester City FC şi Sevilla FC .

François Letexier va fi însoţit la finala de duminică de asistenţii francezi Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, în timp ce Szymon Marciniak (Polonia) va fi al patrulea oficial. Tomasz Listkiewicz (Polonia) completează echipa ca arbitru asistent de rezervă.

Rolul de arbitru asistent video (VAR) a fost atribuit lui Jérôme Brisard (Franţa), asistat de Willy Delajod (Franţa) şi de Massimiliano Irrati (Italia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.