Internaţionalul francez Wissam Ben Yedder, acuzat de viol şi tentativă de viol, va fi judecat pe 15 octombrie pentru un alt cap de acuzare: „agresiune sexuală în stare de ebrietate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Wissam Ben Yedder (34 de ani) a fost plasat în custodia poliţiei week-end-ul trecut în urma unei plângeri de agresiune sexuală depusă de o tânără în vârstă de 23 de ani.

Faptele ar fi avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, în Alpes-Maritimes, localitate unde se află şi reşedinţa jucătorului. Ben Yedder ar fi invitat-o pe reclamantă în maşina proprie, unde ar fi încercat să abuzeze de tânără. După câteva ore, în jurul orei 3 dimineaţa, fotbalistul a fost arestat de jandarmii din Cap-d'Ail în timp ce conducea în stare de ebrietate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Eliberat după weekend-ul petrecut în arest, Ben Yedder a fost pus sub control judiciar strict, cu interdicţia de a părăsi Alpes-Maritimes, de a ieşi între orele 20:00 şi 6:00, de a merge la baruri şi cluburi de noapte şi de a intra în contact cu victima.

Fotbalistul, care este liber de contract după despărţirea de AS Monaco, a mai fost acuzat în vara anului 2023 de viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală, alături de fratele său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.