Fostul număr 1 mondial Ashleigh Barty se va întoarce luna viitoare pe scena unuia dintre cele mai mari triumfuri ale sale, după ce organizatorii de la Wimbledon au anunţat că tripla câştigătoare de Grand Slam va juca un meci de dublu demonstrativ la ediţia din acest an, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Barty, care şi-a anunţat retragerea din acest sport în martie 2022, va fi prezentă alături de alţi foşti profesionişti în evenimentul demonstrativ care începe în a doua zi de marţi a competiţiei din sud-vestul Londrei.

Va fi pentru prima dată când va intra pe un teren de tenis la un eveniment major de când a uimit lumea tenisului în urmă cu doi ani cu vestea retragerii sale la vârsta de 25 de ani, când era campioană în exerciţiu la Wimbledon şi Australian Open.

Decizia de a pune capăt carierei sale a venit la doar şapte săptămâni după ce se impusese la Grand Slamul de la Melbourne - a treia dintre victoriile sale majore, care se adaugă la titlurile de la Roland Garros 2019 şi Wimbledon 2021.

În vârstă de 28 de ani şi mamă după ce a născut primul ei copil anul trecut, Barty a împărtăşit, joi, un anunţ de la organizatorii Wimbledon, care au declarat că sunt "încântaţi" să o aibă din nou pe campioana de simplu din 2021.

La momentul retragerii, Barty a declarat că tenisul va avea întotdeauna un loc special în inima ei, dar că aşteaptă cu nerăbdare o viaţă fără stresul de a juca în circuitul feminin.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

De atunci, ea s-a axat pe o altă mare pasiune a sa, golful.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.