Pentru primul său an fără Lewis Hamilton, care va pleca la Ferrari în sezonul următor, echipa Mercedes a optat pentru o abordare tânără prin promovarea lui Kimi Antonelli alături de George Russell.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Suntem încântaţi de noul nostru duo bazat pe experienţă, talent, tinereţe şi viteză pură”, a declarat şeful Mercedes, Toto Wolf.

”Abia aşteptăm să vedem ce aduc George şi Kimi, atât ca piloţi, cât şi ca parteneri”, a subliniat el.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Este un sentiment excepţional”, a spus Antonelli, în vârstă de 18 ani, care concurează în Formula 2, unde a obţinut două victorii în acest sezon. ”Să ajung în Formula 1 a fost un vis al meu încă de când eram mic. Aş dori să mulţumesc echipei pentru sprijinul acordat în cariera mea de până acum şi, de asemenea, pentru încrederea acordată. Încă învăţ, dar mă simt pregătit să profit de această oportunitate.”

„Sunt foarte încântat să fac echipă cu George (Russell)”, a continuat viitorul pilot de F1.

”Este o promovare bine meritată”, a spus, la rândul său, Russell. ”Este un talent fantastic din programul nostru de dezvoltare. Aştept cu nerăbdare să-i pot oferi beneficiile experienţei mele de până acum, pentru a-l ajuta să asimileze această trecere la Formula 1”, a precizat pilotul britanic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.