Gruparea Boca Juniors a anunţat pe contul său X numirea lui Fernando Gago (38 de ani) în funcţia de antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gago a părăsit clubul mexican Chivas Guadalajara şi îl înlocuieşte la Boca pe Diego Martinez, care a demisionat în urmă cu câteva săptămâni după un sezon mediocru.

Fost mijlocaş internaţional (61 de selecţii pentru Argentina), Gago s-a format la Boca Juniors înainte de a semna cu Real Madrid în 2007, unde a câştigat de două ori campionatul.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a mai jucat pentru AS Roma şi Valencia înainte de a reveni în Argentina, mai întâi la Boca (2013-2019) şi apoi la Velez pentru o ultimă perioadă în 2020. „Fernando ştie că aceasta este casa lui şi suntem foarte fericiţi că este aici”, a declarat ilustrul fost număr 10 Juan Roman Riquelme, acum preşedinte al clubului din Buenos Aires.

Debutul lui Gago va avea loc sâmbătă, împotriva lui Tigre, în campionatul Argentinei.

Boca ocupă în prezent locul zece în clasament, la 12 puncte în spatele liderului Velez, cu zece etape înainte de finalul campionatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.