Atacantul polonez Robert Lewandowski, care a fost nevoie să evolueze cu mască în cariera sa, l-a avertizat luni pe Kylian Mbappé că este "complicat" să joci cu o astfel de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Când trebuia să port mască, mi se părea jenant, mai ales în suprafaţa de pedeapsă, era complicat, nu puteam vedea bine, îmi reducea câmpul vizual. Este o chestiune de câteva milisecunde, dar poate încetini un jucător. Este o provocare, nu este plăcut, dar, desigur, sănătatea unui jucător este mai importantă. Într-o competiţie, emoţiile sunt foarte mari şi toată lumea vrea să joace cu orice preţ. Înţeleg dificultăţile cu care se confruntă", a explicat căpitanul Poloniei la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Franţa, de la Euro-2024.

După ce a suferit o fractură la nas în primul meci împotriva Austriei (victorie cu 1-0), căpitanul Franţei nu a jucat în al doilea meci împotriva Olandei (0-0), dar ar putea reveni pe teren împotriva Poloniei. El va evolua cu o mască de protecţie.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

După ce a suferit o accidentare la nas şi la pomete într-un meci de Cupa Germaniei cu Bayern Munchen împotriva lui Dortmund în primăvara anului 2015, căpitanul Poloniei a jucat cu mască în semifinala Ligii Campionilor împotriva Barcelonei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.