România debutează la EURO 2024 împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, la ora 15:00 (ora Germaniei), pe stadionul din Munchen. Cea mai la îndemână soluţie pentru suporterii români este să facă deplasarea cu maşina, notează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Distanţa dintre Bucureşti şi Munchen este de 1467 de kilometri, aşa că, pentru a ajunge în timp util la meciul programat la ora 15:00, este ma bine să parcurgeţi drumul în două zile, precizează FRF.

TRASEU

Punct de plecare: Magazinul ROMANIA STORE din Mega Mall. Aici vă puteţi echipa cu un kit de suporter, care include un tricou personalizat, o eşarfă cu mesajul “HAI ROMÂNIA”, o şapcă şi steagul tricolor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Prima zi: Bucureşti – Budapesta
Distanţă: 835 km
Durată: Aproximativ 10 ore

Budapesta este o oprire excelentă pentru vizitarea oraşului, iar o noapte de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele costă între 50 şi 100 de euro.

A doua zi: Budapesta – Munchen
Distanţă: 652 km
Durată: 6 ore şi jumătate

“Dacă ajungeţi în Munchen în jurul orei 13:00, vă aşteptăm în Fan Zone-ul dedicat suporterilor români, situat în OlympiaPark, la adresa Milbertshofen-Am Hart, 80809 München. Aici veţi găsi numeroase surprize şi veţi avea ocazia să obţineţi autografe de la foştii internaţionali Marius Niculae şi Lucian Sănmărtean”, mrnţionează federaţia, pe site-ul oficial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.