După înfrângerea de luni seară a Belgiei cu 0-1 în faţa Slovaciei la Euro 2024, Amadou Onana a răbufnit la adresa unui jurnalist care l-a numit André, adică numele portarului de la Manchester United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul de la Everton s-a supărat după ce a fost confundat cu... André Onana, portarul camerunez al lui Manchester United. "Nu mă cheamă André", a replicat mijlocaşul belgian în engleză, vizibil enervat.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Acelaşi jurnalist a avut în mod clar o seară dificilă, deoarece, cu câteva minute mai devreme, Kévin De Bruyne l-a ignorat când a vrut să-i adreseze o întrebare în limba engleză. Jucătorul echipei Manchester City a ridicat din sprâncene, spunând "oh, ok", înainte de a părăsi zona mixtă fără a da cea mai mică explicaţie.

 

În schimb, de partea adversarei Belgiei din grupa E, România, problema nu pare să fie limba engleză. La conferinţa de presă de marţi seară, lui Adrian Rus i s-au adresat două întrebări din partea unui jurnalist englez. După ce a întrebar dacă să răspundă în română sau în engleză, Rus a început să vorbească limba română. Însă jurnalistul l-a rugat să răspundă în engleză. Rus s-a scuzat, spunând că engleza sa nu este foarte bună, dar totuşi a răspuns în limba lui Shakespeare, iar la final jurnalistul l-a felicitat, spunându-i că se descurcă foarte bine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.