Comisia de arbitri UEFA l-a desemnat pe Sandro Schärer (Elveţia) să arbitreze Supercupa Europei dintre Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi Atalanta, câştigătoarea Ligii Europa, care va avea loc miercuri, pe Stadionul Naţional din Varşovia, Polonia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În vârstă de 36 de ani, el este arbitru internaţional din 2015 şi a oficiat 86 de meciuri UEFA în cariera sa de până acum.

El a fost selectat ca arbitru pentru UEFA EURO 2024, unde a fost desemnat pentru două meciuri din faza grupelor. De asemenea, a arbitrat un meci eliminatoriu în Liga Europa şi Conference League în sezonul trecut.

Schärer conduce o echipă de arbitri experimentată pentru Supercupa UEFA, şase dintre cei şapte membri luând parte la Campionatul European. El va fi asistat de colegii săi elveţieni Stéphane De Almeida şi Jonas Erni, în timp ce Mykola Balakin (Ucraina) va acţiona ca al patrulea oficial.

Bastian Dankert (Germania) este arbitru VAR şi va fi asistat de Fedayi San (Elveţia) şi Christian Dingert (Germania).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.