Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Aeroportul Henri Coandă, că speră ca la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, tricolorii să aibă rezultate mai bune ca la Paris. Ea le-a felicitat pe Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Voinea, despre care a spus că au concurat exemplar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Felicitări, dragi sportivi şi antrenori.Nu mereu ne iese, dar de fiecare dată învăţăm. Sunt convinsă că pentru JO-2028 veţi reveni mai puternici şi cu o ambiţie mai mare. Felicitări celor care au câştigat, mult succes celor care nu au găsit drumul spre înalta performanţă la Paris, dar sunt convinsă că putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun. Ne putem bucura pentru un loc 23 în clasamentul pe naţiuni. Felicitări şi FRG, sportivele noastre Ana şi Sabrina, au concurat exemplar, nu avem ce să le reproşăm, dar nu întotdeauna Cel de Sus ţine cu noi. Aveţi încredere în voi, dragi sportivi, cu determinare şi ambiţie, nu aveţi cum să reuşiţi. Pentru unii am plâns, pentru unii ne-am bucurat, aşa este sportul, unul câştigă, altul pierde, dar pe toţi vă iubim”, a declarat Elisabeta Lipă la Aeroportul Henri Coandă.

Ultima parte a delegaţiei României prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris a revenit în ţară luni.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

România a câştigat nouă medalii la Paris 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.