Echipa naţională a postat, pe pagina oficială de Facebook, un mesaj de mulţumire către suporteri, sâmbătă, în ziua în care tricolorii ar fi jucat în sferturile Euro 2024 dacă s-ar fi calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

 “Ne e dor de voi, de pasiunea voastră, de susţinerea voastră, de iubirea voastră... Azi ne-am fi putut întâlni la Berlin, dar nu a fost să fie. Dar va urma, ne vom reîntâlni şi vom arăta din nou cât de uniţi suntem. Voi aţi luat medalia de aur la acest EURO, aţi fost fantastici şi aţi fi meritat să coloraţi şi Berlinul în galben! Din sufletul Generaţiei de Suflet vă transmitem cel mai sincer "Mulţumim!””, este mesajul tricolorilor.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Reprezentativa Ţărilor de Jos va întâlni Turcia în sferturile de finală ale Campioinatului European, astăzi, la Berlin. Olandezii au eliminat România în optimi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.