Mijlocaşul Florinel Coman a declarat, marţi, într-un interviu pentru FRF TV, că, alături de colegii săi de la echipa naţională, şi-a stabilit ca obiectiv calificarea la Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Suntem foarte motivaţi să ducem din nou România la CM. Ne-am fixat obiectivul după Euro şi am şi vorbit între noi că ar fi frumos să prindem şi o calificare la un Mondial”, a declarat Coman.

Jucătorul a menţionat că se aştepta la o prezenţă mare a fanilor români la meciul României cu Cipru, de la Larnaca, din Liga Naţiunilor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Mă aşteptam să fie mulţi fani români la Larnaca, pentru că noi suntem un popor care iubim performanţa, am fost şi dornici de performanţă, după acel euro s-au cam schimbat lucrurile şi au început să vină oamenii la stadion şi sper să ne ajute. Avem nevoie de ei şi sunt fericit că aud lucruri frumoase”, a subliniat jucătorul.

Tricolorii vor înfrunta la 12 octombrie Cipru şi la 15 octombrie Lituania, ambele meciuri în deplasare, în Liga Naţiunilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.