David Popovici a declarat, sâmbătă, la revenirea în ţară de la Campionatul Europeam de la Belgrad, unde a obţinut două medalii de aur, că şi-a depăşit aşteptările, având în vedere faptul că nu a avut o pregătire în mod special pentru această comptiţie. “Cred că sunt bun”, a menţionat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur să adaug medaliile în palmares. Eu nu m-am dus pregătit pentru această competiţie, nu m-am dust setat neapărat să iau medalii, dar mă bucur că am înotat suficient de bine încât să mai iau două. Ne-am concentrat pe cursele noastre, am stat focusaţi şi a ieşit aşa cum ne-am dorit, poate chiar un pic mai bine. Nu ne-am pregătit neapărat atât de mult specific pentru competiţia asta, pentru că a fost încă un pas către JO. Tocmai de aceea cred că mi-am întrecut aşteptările. Nu mă aşteptam să scot nişte timpi atât de buni. Cred că sunt bun, cred că ar trebui doar să am mai multă încredere în mine. Abia aştept să merg şi la Jocurile Olimpice, dar şi vacanţa de după”, a spus Popovici.

David Popovici nu consideră că este fără rival în sportul în care are atât de mult succes. “Am rivali, am suficienţi rivali. Cred că n-ar fi prea înţelept din partea mea să spun că n-am rivali, sau să consider asta. Am rivali pe orice continent, inclusiv în Europa”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La Campionatul European de la Belgrad, David Popovici a câştigat aurul la 100 m liber şi la 200 m liber.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.