Cristiano Ronaldo a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se gândeşte, încă, la retragerea din activitatea competiţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a participat luni la o conferinţă de presă programată la Lisabona, înainte de meciul pe care Portugalia îl va disputa împotriva Croaţiei, în Liga Naţiunilor.

Atacantul a respins toate zvonurile privitoare la o eventuală  retragere. „Când va veni momentul, voi merge mai departe (...) Nu va fi o decizie dificil de luat. Dacă simt că nu mai pot contribui cu nimic, voi fi primul care va pleca”, a declarat Ronaldo, citând exemplul lui Pepe, „care a plecat pe uşa din faţă”, după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal în luna august a acestui an, la vârsta de 41 de ani.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Cristiano Ronaldo, care joacă de aproape doi ani la Al-Nassr, în Arabia Saudită, nu a strălucit la turneul final al Euro 2024, unde nu a marcat, iar naţionala lusitană a fost eliminată în sferturile de finală, de Franţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.