Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce a ratat un penalti în minutul 105 al meciului Portugaliei cu Slovenia, la scorul de 0-0. El a spus că a fost marcat de faptul că a ratat atunci când echipa avea mai multă nevoie de acel gol. În cele din urmă, Portugalia s-a calificat în sferturi, după ce s-a impus la loviturile de departajare, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tristeţea iniţială şi bucuria finală, asta îţi oferă fotbalul, momente inexplicabile, asta se întâmplă", a declarat el la Sport TV după meci. "Aş fi putut da un avantaj Selecao, dar nu am putut. Pe parcursul anului, nu am ratat nici măcar o dată şi, atunci când am avut cea mai mare nevoie, Oblak a apărat. Este un sentiment de tristeţe şi bucurie în acelaşi timp, dar cel mai important lucru este calificarea, echipa a meritat-o. Slovenia şi-a petrecut aproape tot timpul apărându-se, felicitări echipei, în special portarului nostru care a avut trei intervenţii bune", a adăugat el.

Chestionat ulterior în zona mixtă, căpitanul portughez a explicat lacrimile sale de pe teren... înainte de a se întrerupe, încă vizibil emoţionat. "Chiar şi cei mai puternici oameni au zilele lor mai proaste, am fost deprimat şi am fost trist pentru că echipa avea nevoie de asta... Nu pot, o să vorbesc despre asta, mai târziu, o să vorbesc mai târziu".

Într-un interviu acordat RTP, cvadruplul câştigător al Balonului de Aur şi-a îndreptat atenţia spre sfertul de finală cu Franţa de vineri (22:00). "Vom avea un meci greu împotriva Franţei şi vom merge la război", a promis el. "Voi da tot ce am mai bun pentru acest tricou. Voi face asta toată viaţa mea. Nu mi-a fost niciodată teamă să înfrunt lucrurile, iar să renunţ este ceva ce nu veţi auzi niciodată asociat cu numele meu"., a adăugat el.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În cele din urmă, recordmanul de goluri pentru ţara sa (130 în 211 selecţii) a rmai spus: "Acesta este fără îndoială ultimul meu Euro".

Echipa naţională a Portugaliei a învins luni seara, la lovituri de departajare, scor 3-0, formaţia Sloveniei, în optimile Euro 2024, într-un meci disputat la Frankfurt. Portugalia s-a calificat în sferturi, unde va înfrunta Franţa.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21.00, după meciul România-Olanda, va concerta Cabron.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.