După remiza obţinută de Al-Nassr în deplasare cu irakienii de la Al-Shorta, scor 1-1, în Liga Campionilor Asiei, clubul saudit a decis să se despartă de antrenorul Luis Castro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Portughezul, care a sosit la Riad în iulie 2023 cu scopul de a câştiga primul titlu al lui Al-Nassr din 2019, a dus echipa doar pe locul doi în campionat în sezonul trecut, în ciuda celor 35 de goluri ale lui Cristiano Ronaldo în 31 de meciuri.

Potrivit Relevo, Stefano Pioli este aşteptat să îl înlocuiască în următoarele zile. Antrenorul italian a părăsit AC Milan la finalul contractului său în această vară.
 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.