Clubul Corvinul Hunedoara a anunţat, miercuri, după eliminarea din cupee europene, că a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să îi permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Din păcate, parcursul nostru european s-a încheiat în această seară, în Kazahstan, dar avem de învăţat după toate aceste partide!

Clubul nostru merge mai departe, drept dovadă că, în tot acest timp, a pregătit documentaţia necesară pentru modificarea statutului şi a formei juridice care să ne permită obţinerea dreptului de promovare în primul eşalon.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În aceste condiţii, toate actele necesare vor fi depuse la Federaţia Română de Fotbal în timp util, pentru a fi analizate şi pentru a putea deveni club de drept privat”, a notat Corvinul într-un comunicat.

Pe de altă parte, Comitetul de Urgenţă al FRF a hotărât, miercuri, amânarea meciului din etapa a treia a Ligii 2 Corvinul – CS Afumaţi, “având în vedere Decizia Comitetului Executiv din data de 23.07.2024, precum şi existenţa acordului echipei adverse”. Corvinul a avut şi primele două meciuri ale sezonului din eşalonul secund amânate.

Formaţia Corvinul Hunedoara, deţinătoarea Cupei României, a fost eliminată, miercuri, de echipa Astana în turul trei preliminar al Conference League. După ce în tur, la Sibiu, a fost 2-1 pentru Astana, în partida retur, la Almatî, gruparea din Kazahstan s-a impus cu 6-1. Ca urmare a acestui rezultat, Corvinul şi-a încheiat parcursul în cupele europene.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.