Atacantul uruguayan Darwin Nunez a urcat în tribune şi s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni, după înfrângerea echipei sale în faţa Columbiei (1-0), miercuri, în semifinala Copa America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După fluierul final, au izbucnit încăierări între cele două echipe la centrul terenului, înainte de a se extinde în tribune cu bătăi între suporterii celor două echipe.

Mai mulţi jucători uruguayeni, printre care Darwin Núñez, Ronald Araújo şi José María Giménez, s-au îndreptat spre tribune pentru a se lupta cu fanii columbieni.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

Nunez, atacantul echipei Liverpool, a escaladat zidul care separa tribunele de teren pentru a se lupta cu fanii. Fără tricou, dar purtând încă senzorul de date, atacantul a înaintat spre fanii columbieni şi ameninţându-i. El a fost lovit şi mai multe obiecte au fost aruncate asupra lui. Jucătorul s-a întors pe teren pentru a-şi alina fiul cel mic.

 

Potrivit fundaşului José Maria Gimenez de la Atlético de Madrid, motivele furiei lui Nunez şi a câtorva dintre coechipierii săi au fost legate de comportamentul violent al fanilor columbieni beţi faţă de rudele jucătorilor uruguayeni din acea parte a tribunei.

"Este un dezastru, familiile noastre sunt în pericol", a deplâns el după meci. "A trebuit să urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiaţii cu bebeluşi, nou-născuţi, totul a fost un dezastru, nu era niciun poliţist, au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru şi noi ne apărăm propriile interese. Sper că organizatorii vor fi un pic mai atenţi cu familiile din jurul stadioanelor, este un dezastru total pentru că la fiecare meci se întâmplă acelaşi lucru, familiile noastre suferă din cauza unor oameni care nu ştiu să bea şi se comportă ca nişte copii şi nu sunt decenţi. Sper că vor fi atenţi la meciurile viitoare pentru că este un dezastru", a spus el.

Uruguay a fost învinsă de Columbia, scor 1-0, în semifinale la Copa America.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.