Conducerea unui hotel parizian de lux a cerut scuze jucătoarei de tenis Serena Williams, după ce aceasta s-a plâns, într-o postare pe reţelele sociale, că ea şi familia ei nu au fost primiţi luni la restaurantul de pe teresa clădirii, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Yikes @peninsulaparis Mi s-a mai refuzat accesul pe acoperiş (propunându-mi în schimb) să mănânc în restaurante goale sau în locuri mai frumoase, dar n-am păţit asta niciodată cu copiii. Întotdeauna o premieră", a spus Williams pe X.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Williams, de patru ori medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, a fost unul dintre purtătorii torţei flăcării olimpice în timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor de la Paris, alături de Nadia Comăneci, Rafael Nadal sau Carl Lewis.

Ea se numără, de asemenea, printre celebrităţile care au venit să o vadă pe vedeta gimnasticii americane Simone Biles concurând la Jocuri.

Mesajul ei a avut peste 4 milioane de vizualizări.

Peninsula Paris, un hotel de cinci stele al cărui restaurant gourmet oferă o vedere la turnul Eiffel, a răspuns rapid: "Stimată doamnă Williams, Vă rugăm să acceptaţi cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea cu care v-aţi confruntat în această seară. Din păcate, barul nostru de pe terasă era într-adevăr complet rezervat, iar singurele mese neocupate pe care le-aţi văzut aparţineau restaurantului nostru gourmet, L'Oiseau Blanc, care era complet rezervat".

A urmat un al doilea mesaj, care spunea: "Am fost întotdeauna onoraţi să vă primim şi vom fi întotdeauna să vă primim din nou".

 

Unele dintre răspunsurile la postul lui Williams au fost de susţinere, spunând că a fost inacceptabil că restaurantul nu a făcut loc pentru ea, alţii au spus că celebrităţile nu au mai multe drepturi decât altcineva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.