Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat două partide şi penalizat cu 320 de lei ca urmare a eliminării de la jocul cu Unirea Slobozia, anunţă, miercuri, LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La meciul CFR Cluj – Unirea Slobozia, de duminică seară, scor 3-0, din etapa a cincea a Superligii, Dan Petrescu a fost eliminat pentru proteste în minutul 42.

Tot în şedinţa de miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancţionat FC Rapid cu 10.000 de lei ca urmare a incidentelor de la meciul cu Sepsi, din 5 august, scor 2-2.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Clubul bucureştean a primit sancţiunea pentru comportamentul neregulamentar al spectatorilor, constând în introducerea de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, dar şi aprinderea sau aruncarea obiectelor respective spre alţi spectatori sau spre/îm terenul de joc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.