Sheffield Wednesday, club din a doua ligă engleză, şi-a avertizat sâmbătă fanii că nu îi va mai primi pe stadion dacă vor veni purtând tricouri contrafăcute, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Într-un comunicat intitulat "protecţia mărcii", clubul din Championship a informat că ia măsuri drastice împotriva tricourilor contrafăcute. "Cerem ca astfel de produse să nu fie etalate la stadion. Oricine este văzut purtând un tricou contrafăcut la Hillsborough ar putea fi rugat să plece", se arată în comunicat. 

Cu toate acestea, comunicatul de presă nu precizează dacă vor fi controale la intrare sau dacă există un proces de identificare a acestor tricouri contrafăcute, care poate fi o sarcină dificilă având în vedere că falsurile sunt atât de apropiate de cele originale.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Clubul îşi justifică decizia invocând o "piaţă în creştere" a tricourilor "de calitate inferioară" şi "potenţial periculoase din cauza materialelor utilizate". Mai presus de toate, subliniază faptul că aceste vânzări de tricouri "au un impact direct asupra veniturilor clubului", cu o pierdere clară de venituri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.