Tehnicianul Carlo Ancelotti a dezminţit zvonurile privind o eventuală plecare a lui Vinicius Jr de la Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Nu există nimic. Nu este absolut nimic pentru că sunt doar speculaţii în această perioadă de mercato. Sunt speculaţii şi nimic mai mult", a declarat antrenorul italian.

"A văzut zvonurile, dar bineînţeles că nu este afectat de ele. El este foarte fericit să rămână, să fie aici şi să dea tot ce are mai bun. Vinicius este un jucător fantastic care vrea să ajute Real Madrid să fie în top. El a făcut asta în ultimii ani", a spus Ancelotti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Presa internaţională a scris în ultimele zile că jucătorul de 24 de ani ar avea o ofertă de un miliard de euro din Arabia Saudită. .El are contract cu Real Madrid până în 2027.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.